Elke ondernemer is in zijn of haar leven, de “drive” in zichzelf, of in de onderneming wel eens een beetje kwijt. Handvatten en inzicht zijn dan nodig om het pad weer zichtbaar maken. Een coaching traject kan je helpen om weer een nieuwe stap in je onderneming te maken.

Tijdens het coaching traject ga ik vanuit mijn haarscherpe intuitie, en mijn sterk aanvoelend vermogen, me richten op wat jij nodig hebt. Het gaat om JOU !!

Ik bouw graag een warme vertrouwensband met je op, om je bewust te maken, te motiveren, en als het moet geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont. Ik geef je inzicht in jouw blokkade’s die je misschien zelf wel niet herkend, maar misschien wel het grootste struikelblok vormt.

Door middel van

mijn eigen ervaring, systemisch werk (familie en organisatie opstellingen) en numerologie, ga je inzicht krijgen naar wie jij in de essentie bent, wat jouw levensdoel hier op aarde is en wat jouw valkuilen zijn. Blokkade’s worden gezien en gevoeld en vervolgens help ik jou deze te elimineren.

Het onzichtbare word zichtbaar.

Een fantastische ontdekkingsreis naar jezelf.

Het resultaat is dat je jezelf weer goed in beeld hebt en dat je keuzes maakt die voor jou weer helder zijn. Met dit inzicht kan je je onderneming weer laten groeien en bloeien.

“Wilma coacht anders, want ze gelooft niet in een gesprek van een uurtje. Ze neemt graag de tijd om samen met jou te kijken naar jouw talent, onderneming en levenspad.”
– D. Schuring (eigenaresse kapsalon)

Ik ben een allround Life & Business Coach en trainer pur sang. Ik heb een enorme drive en passie om mijn ondernemers weer op de juiste koers te krijgen. Om mee te denken zodat de juiste richting van de onderneming weer zichtbaar kan worden.

In mijn coaching traject staan de 3 W’s centraal
1. Wie ben je
2. Wat wil je
3. Waar wil je naar toe

Een coaching traject is 4×1.5 uur á 599.- euro (incl. btw) . Maar je kunt uiteraard ook een enkele coaching sessie boeken.

Wil je aan de slag?
Neem vrijblijvend contact met me op om naar de mogelijkheden te informeren.

Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken.