Afvallen en dan weer aankomen.....Voor velen van ons een herkenbaar patroon. De kilo's zijn er na een zwangerschap aangekomen, je bent gestopt met roken, je zit in de overgang.......en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Handvatten en inzicht zijn dan nodig om helder te krijgen waar het is mis gegaan, en wat we kunnen gaan doen, om dit ongewenste patronen blijvend te veranderen. Coaching kan je helpen om inzicht te krijgen in het eetpatroon, de valkuilen en gewoonten.

Tijdens onze gesprekken ga ik me richten, vanuit mijn haarscherpe intuitie en mijn sterk aanvoelend vermogen, op wat jij nodig hebt. Het gaat om JOU !!

Ik bouw graag een warme vertrouwensband op, om je bewust te maken, te motiveren, en als het moet geef ik een liefdevolle schop onder je kont. Ik geef inzicht in jouw blokkades, die je misschien zelf niet herkend, maar misschien het grootste struikelblok vormen voor de ongewenste patronen.

Door middel van mijn eigen ervaring, opleidingen en cursussen krijg je inzicht in jouw valkuilen. Blokkades worden gezien en gevoeld en vervolgens help ik deze te elimineren.

Het onzichtbare word zichtbaar.

Een fantastische ontdekkingsreis naar jezelf.

Het resultaat is dat je jezelf weer goed in beeld hebt en dat je keuzes maakt die bij jou passen. Het geleerde in de praktijk brengt, en weet wat je moet doen, na een heerlijk bourgondisch weekend of vakantie.

“Wilma coacht anders, want ze gelooft niet in een gesprek van een uurtje. Ze neemt graag de tijd om samen te kijken als persoon met jouw valkuilen.”
– D. Schuring (eigenaresse kapsalon)

Ik ben een allround Lifestyle & Beauty Coach en trainer pur sang. Ik heb een enorme drive en passie om jou te laten afslanken en het streef gewicht te behouden!! Samen met een specifiek afgestemd persoonlijk afslankplan werken we naar jouw streefgewicht.

In mijn coaching traject staan de 3 W’s centraal
1. Waarom wil je afslanken?
2. Wat heb je er zelf al aan gedaan, en wat werkt voor jou, en wat niet?
3. Waar wil je naar toe, en wat is het uiteindeljke doel?

Wil je aan de slag?
Neem vrijblijvend contact met me op om naar de mogelijkheden te informeren.