Elke single vrouw is in haar leven, het vertrouwen in zichzelf, wel eens een beetje kwijt. Handvatten en inzicht zijn dan nodig om het pad weer zichtbaar maken. Coaching kan je helpen om weer een nieuwe stap op je levenspad te maken.

Tijdens onze gesprekken, ga ik vanuit mijn haarscherpe intuitie, en mijn sterk aanvoelend vermogen, me richten op wat jij nodig hebt. Het gaat om JOU !!

Ik bouw graag een warme vertrouwensband met je op, om je bewust te maken, te motiveren, en als het moet geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont. Ik geef je inzicht in jouw blokkade’s die je misschien zelf wel niet herkend, maar misschien wel het grootste struikelblok vormt.

Door middel van

mijn eigen ervaring, systemisch werk (familie en organisatie opstellingen) en numerologie, ga je inzicht krijgen naar wie jij in de essentie bent, wat jouw levensdoel hier op aarde is en wat jouw valkuilen zijn. Blokkade’s worden gezien en gevoeld en vervolgens help ik jou deze te elimineren.

Het onzichtbare word zichtbaar.

Een fantastische ontdekkingsreis naar jezelf.

Het resultaat is dat je jezelf weer goed in beeld hebt en dat je keuzes maakt die voor jou weer helder zijn. Met dit inzicht kan je jezelf weer opnieuw laten groeien en bloeien.

“Wilma coacht anders, want ze gelooft niet in een gesprek van een uurtje. Ze neemt graag de tijd om samen met jou te kijken naar jouw talent, onderneming en levenspad.”
– D. Schuring (eigenaresse kapsalon)

Ik ben een allround Lifestyle & Single Coach en trainer pur sang. Ik heb een enorme drive en passie om jou weer op de juiste koers te krijgen. Om mee te denken zodat de juiste richting van je leven weer zichtbaar kan worden.

In mijn coaching traject staan de 3 W’s centraal
1. Wie ben je
2. Wat wil je
3. Waar wil je naar toe

Wil je aan de slag?
Neem vrijblijvend contact met me op om naar de mogelijkheden te informeren.

Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken.