Ik ben Wilma Nijsingh en het gezicht van Spirit For You.
Jarenlang heb ik ervaring in het ondernemerschap, coachen en begeleiden van mensen.

Waarom Spirit For You...

Ik wil graag vrouwen laten "Stralen"en in hun kracht zetten.
Omdat ik als geen ander weet hoe het is, als je niet jezelf kunt of mag zijn.
Als klein meisje, was ik al hooggevoelig.
Ik vond de wereld maar eng en was stil en teruggetrokken.
Vaak voelde ik me heel erg alleen.

Als kind heb ik me vaak eenzaam gevoeld, mede doordat mijn lieve broer al vanaf zijn geboorte een zorgenkind was. Ook had ik weinig vriendinnen

Ik wist me op jonge leeftijd al klein te houden en durfde mezelf niet goed te laten zien.
Eenzaam zijn en voelen vormt je negatief. Er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan.
Het gevolg van deze negatieve houding is dat het je weerhoudt van een gelukkig en waardevol leven.

Door mijn kwetsbare houding werd ik ook nog gepest op school. Een logisch gevolg van wat ik natuurlijk uitstraalde.

Bij ons in het gezin, maakten met name mijn ouders, zich altijd druk wat de buren wel niet dachten, en als kind heb ik dat overgenomen. Ik kan me nog herinneren dat ik vaak bezig was, met hoe mensen over mij dachten. Ben ik wel leuk genoeg, ben ik wel lief genoeg, ben ik wel sociaal genoeg, ben ik niet teveel, ben ik niet te enthiousiast.......dodelijk vermoeiend......om niet jezelf te kunnen zijn.

Hierdoor was ik verlegen, onzeker, angstig en voelde me vaak TE veel.
Het gekke was dat mensen dat nooit van me zagen.
Zo goed had ik me verstopt achter mijn masker, van niet goed genoeg zijn. Maar vanuit daar, ontstond ook een andere kracht. Vanaf mijn 12 jaar maakte ik mijn beslissing, en zette mijn kwetsbaarheid om in kracht, en liet me vanaf dat moment, niet meer pesten.

Op mijn 21 jaar begon ik mijn 1e drogisterij. Wat vond ik het geweldig en ik stopte al mijn ziel en zaligheid in mijn bedrijf. Dit bleek niet onopgemerkt bij de brancheorganisatie waarbij ik aangesloten was, die mij op de nominatie zette voor de drogisterij verkiezing van het jaar. WOW Ik hoorde bij de beste drogisterij van Nederland !!! Uiteindelijk ben ik derde geworden in de verkiezing. Toen ik 26 was, kreeg ik mijn tweede filiaal, ook toen heb ik een aantal prijzen in de wacht gesleept. Natuurlijk met medewerking van mijn fantastisch team meiden.

Toen ik op mijn 30e baarmoederhalskanker kreeg, besefte ik dat het roer om moest. Hoe kan het dat ik zo jong ben, en nu al ziek word. Dit was het moment van een totale ommekeer in mijn leven.

Vanaf mijn 30e ben ik begonnen met opleidingen.
Van coach, systemisch werk (familieopstellingen), numerologie, kleur & imago opleidingen. Alles wat met persoonlijke ontwikkeling, mode en beauty te maken heeft, heeft mijn passie.
Op het moment begeleid ik al jarenlang mensen met overgewicht, wat ik met heel veel passie en plezier doe.

De kennis, de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jeugd, volwassenheid, ondernemerschap en mijn studies en opleidingen wil ik graag met jou delen.

Wat maakt dat jij jezelf niet laat zien, en niet je doelen achterna gaat???