Hallo, ik ben Wilma Nijsingh eigenaar en de oprichtster van Sprit For You/Reset Yourself.

Voordat Spirit For You in 2015 is opgestart heb ik gedurende 20 jaren een 2-tal DA drogisterijen geëxploiteerd en daar is mijn passie voor Health, Body en Beauty ontstaan.

In die jaren heb ik veel kennis er ervaring opgedaan in deze drie deelgebieden.

Na verkoop van de drogisterijen was het voor mij een logisch vervolg om me verder te gaan specialiseren en mij volledig te gaan richten op het begeleiden en coachen van mensen met overgewicht en aanpassen van hun lifestyle.

Ondertussen heeft Spirit For You/ Reset Yourself twee vestigingen (in Meppel en Zuidwolde (Dr.)) en zijn vele vrouwen en mannen er met mijn support in geslaagd om hun vitaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Vitaliteit wordt gevormd door een stabiele mentale balans en een optimaal gewicht. Om dit te bereiken breng ik deze elementen met elkaar in balans door een op maat gemaakt persoonlijk begeleidingstraject. In dit traject staat een wekelijks contact moment centraal en het wordt verder ondersteund met afslank (Coach Nutrition) en of cosmetica (Juchheim) producten.

Deze, door mij zelf ontwikkelde, methode is gebaseerd op jarenlange praktische ervaring en theoretische kennis. De theoretische kennis is vergaard middels een breed scala van opleidingen en trainingen zoals Vakdiploma Drogist, met bijbehorende trainingen over gezondheid en beauty. Coaching opleiding van 4 jaar bij Corcoroli in Twijzelerheide. Opleiding Familie & Organisatie opstellingen bij Instituut Voor Systemisch Werk (IVSW). Opleiding gewichtsconsulente bij Civas. Opleiding emotie eten bij Civas. Daarnaast heb ik ook een cursus in numerologie gevolgd.

Ook ik weet hoe het is, en voelt, als je letterlijk en figuurlijk niet goed in je vel zit.
Ook ik had in een ver verleden zwaar overgewicht, mede nadat ik was gestopt met roken waardoor ik bijna 20 kg aan kwam. In die tijd wist ik nog niet, wat ik nu wel weet. Wat een proces en strijd was het om die extra kilo's er weer af te krijgen en mijn streefgewicht weer te bereiken en op peil te houden!

Mijn kennis en ervaring deel ik graag en dat wil ik graag delen met JOU ! Mannen en vrouwen laten "Stralen" en in hun kracht zetten is mijn missie!

Wanneer zet jij de 1e stap om te beginnen??? Tot snel???

Hartelijke groet, Wilma Nijsingh.